Algemene trainingsinformatie

Bij het Synchroonzwemmen kunnen verschillende diploma’s worden behaald. Er zijn 8 diploma’s te halen nl. H t/m A (waarbij je altijd bij H begint).

Hierbij de trainingstijden voor de verschillende diploma’s:
H- en G- diploma:     18.30 – 20.00 uur
F- t/m A-diploma:      18.30 – 21.00 uur

Elke zondag starten wij om 18.30 uur met spieroefeningen en droogtrainen op muziek.
Om 19.15 uur start de conditietraining in het grote bad, daaropvolgend wordt er aan de techniek (de zogeheten diploma’s) en verschillende muziekstukken gewerkt.

Benodigdheden voor Synchroonzwemmen:
We trainen bij het Synchroonzwemmen met een aaneengesloten badpak, badmuts, zwembril en eventueel een neusklem. Dit maakt het allemaal een stuk handiger om te zwemmen. Badslippers zijn niet verplicht bij de training, maar worden wel aangeraden om te gebruiken.

Website en hyves
Via deze website kun je op de hoogte blijven van van alles met betreking tot het Synchroonzwemteam. Heb jij een mooi stukje geschreven of een mooie foto van een Synchroonzwemevenement (of iets daaraan gerelateerd) Gebruik hiervoor het contactformulier. Desirée en Amelia zullen er dan voor zorgen dat het evt op de website komt. Zelf polls starten, filmpjes of foto’s plaatsen kun je doen via http://synchroonteam-almere.hyves.nl/.

Training

In voorgaande jaren hebben wij gemerkt dat sommige meiden de trainingen niet al te serieus nemen. Daarmee bedoelen wij dat er meiden zijn die soms niet naar de training komen zonder zich af te melden. Houd er rekening mee dat we bezig zijn met een teamsport. Het team heeft iedereen nodig om een goed team te kunnen zijn. En vooral nu we zoveel belangrijke activiteiten op de agenda hebben staan verwachten wij van jullie allemaal dat jullie iedere zondag in het bad aanwezig zullen zijn. Dit houdt in dat je om uiterlijk 18.30 uur omgekleed in het zwembad bent.
Mocht er iets zijn waardoor je echt niet kan komen laat dit dan van tevoren weten aan Marloes of Desirée.

Contactformulier Synchroonzwemmen