2023

 

We begonnen het jaar met te weinig mensen die wilden en konden helpen bij de organisatie van de Zwem4daagse.

Er hebben zich inmiddels een aantal mensen aangemeld om te helpen. We zijn momenteel bezig om te inventariseren of het financieel ook nog steeds haalbaar is. De zwembad huur is bijvoorbeeld flink omhoog gegaan. Zodra wij weer meer weten, zul je dat op deze pagina terug kunnen vinden.

 

 

2022

Inmiddels is de zwem4daagse weer afgelopen. Na 4 enerverende dagen weten we dat er 700 euro naar het goede doel, VMCE, kan gaan. Je kunt meer informatie over VMCE vinden op hun website. 

VMCE

Aan alle deelnemers: hartelijk dank voor jullie inzet en goede humeur!

Aan alle vrijwilligers: ook dit jaar willen wij jullie bedanken voor het veilig en gezellig houden van dit grootse evenement!

 

Maandag was Omroep Flevoland bij de start komen kijken en heeft hiervan opnames gemaakt. Deze kun je terugkijken op:

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/303973/zwem4daagse-weer-van-start-het-water-is-nog-steeds-nat

 

 

Heb jij dit jaar de zwem4daagse moeten missen? Laat het ons weten en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groeten van het zwem4Daagse team


 

2021 en 2020

 

Helaas hebben we deze jaren de zwem4Daagse niet door kunnen laten gaan.


 

2019  Logo Stichting Hulphond NL

 

Wat kijken we blij terug op een mooi evenement. Met 174 zwemmers hebben we 1664 euro opgehaald voor Stichting Hulphond Nederland. Door de iets langere zwemtijd per blok hebben de zwemmers nog meer banen kunnen zwemmen! De sfeer was weer bijzonder positief.

Het Hulphond en Z4D team Watervrienden Almere bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Dank jullie wel smilesmile!

Voor vragen kun je een mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

       2018

 

Het is alweer voorbij! Wat hebben de 218 zwemmers weer 4 avonden met volle kracht gezwommen. Ook de organisatie is blij met wat we hebben opgehaald. De stand stond aan het begin van deze avond op 1100 euro. Maar ook vanavond kwamen er nog mensen met enveloppen met sponsorgeld. Weer 200 euro erbij! Omdat we nog niet alle kosten 100% op een rijtje hebben, moeten we het preciese eindbedrag nog even schuldig blijven. Houd deze site dus wel in de gaten.

 

Dat onze zwemmers het ook een leuk evenement vonden konden we zien aan het kaartje wat we van Isabella Kelder kregen:

    

 

Voor nu zeg ik: iedereen die in welke vorm dan ook 1 of meer dagen heeft meegedaan heel hartelijk bedankt!!!

 

Mede namens Stichting Kind en Brandwond

het zwem4Daagse Team - Watervrienden Almere

Voor vragen kun je ons via e-mail bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.