2022

 

We zijn weer enthousiast van start gegaan met 128 zwemmers dit jaar. Maandag is Omroep Flevoland ook bij de start komen kijken en heeft hiervan opnames gemaakt. Deze kun je terugkijken op:

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/303973/zwem4daagse-weer-van-start-het-water-is-nog-steeds-nat

 

 

Ons goede doel dit jaar is VMCE. Deze vereniging is er voor mensen die last hebben van constitutioneel eczeem. Je kunt meer informatie hierover vinden op de website van VMCE. 

VMCE

 Alle normale zwemactiviteiten ná 21.00 uur vinden 3 t/m 6 oktober wel plaats.

 

Laat ons weten of je ook weer zin hebt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groeten van het zwem4Daagse team


 

2021 en 2020

 

Helaas hebben we deze jaren de zwem4Daagse niet door kunnen laten gaan.


 

2019  Logo Stichting Hulphond NL

 

Wat kijken we blij terug op een mooi evenement. Met 174 zwemmers hebben we 1664 euro opgehaald voor Stichting Hulphond Nederland. Door de iets langere zwemtijd per blok hebben de zwemmers nog meer banen kunnen zwemmen! De sfeer was weer bijzonder positief.

Het Hulphond en Z4D team Watervrienden Almere bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Dank jullie wel smilesmile!

 

 

 

Voor vragen kun je een mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

       2018

 

Het is alweer voorbij! Wat hebben de 218 zwemmers weer 4 avonden met volle kracht gezwommen. Ook de organisatie is blij met wat we hebben opgehaald. De stand stond aan het begin van deze avond op 1100 euro. Maar ook vanavond kwamen er nog mensen met enveloppen met sponsorgeld. Weer 200 euro erbij! Omdat we nog niet alle kosten 100% op een rijtje hebben, moeten we het preciese eindbedrag nog even schuldig blijven. Houd deze site dus wel in de gaten.

 

Dat onze zwemmers het ook een leuk evenement vonden konden we zien aan het kaartje wat we van Isabella Kelder kregen:

    

 

Voor nu zeg ik: iedereen die in welke vorm dan ook 1 of meer dagen heeft meegedaan heel hartelijk bedankt!!!

 

Mede namens Stichting Kind en Brandwond

het zwem4Daagse Team - Watervrienden Almere

 

 

maandag 8 oktober t/m donderdag 11 oktober

in zwembad Almere Stad.


Wie kunnen deelnemen?

Als je je A-diploma hebt gehaald en minimaal 10 banen kan zwemmen, dan mag je je voor dit gezellige evenement inschrijven, waarbij je ook nog eens een goed doel steunt!

 

Wat is ons Goede doel in 2018?

Ons goede doel in 2018 is de Stichting Kind en Brandwond. Wat zij allemaal doen voor kinderen met brandwonden kun je lezen op hun website.

 

Wanneer kun je inschrijven?

In zwembad Almere Stad:

Donderdag 4 en vrijdag 5 oktober van 18.00 uur - 19.30 uur.

 

Wat kost het?

De kosten zijn 9 euro tijdens de voorinschrijving (1 t/m 5 oktober) en 11 euro op de eerste zwemavond (8 oktober). Daarna kan er niet meer ingeschreven worden!

 

Hoe gaat het zwemmen?

We zwemmen in 4 blokken van een half uur en beginnen op een zwemavond om 18.15 uur.

 

 

Voor vragen kun je ons via e-mail bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.