De Zwem4Daagse 2017 vindt plaats van maandag 9 t/m donderdag 12 oktober.

Inschrijven kan in de voorafgaande week op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

29/9/2016

We hebben met zijn allen zeker 1500 euro bij elkaar gezwommen en opgehaald voor Het Vergeten Kind! Een heel mooi bedrag waar wij alle zwemmers maar ook zeker alle vrijwilligers voor willen bedanken!

 

 

Na de opening door de burgemeester afgelopen maandag hebben heel veel zwemmers al 3 avonden vol gemaakt. Sommigen lukt het om zelfs 4x10 banen te zwemmen! Jullie blijven goed bezig allemaal laughing.

  

Burgemeester Weerwind houdt een toespraak voor de zwemmers.

 

Klaar voor de start!

Er zijn ook al een aantal sponsorenveloppen en, zeker zo belangrijk, mooie tekeningen binnengekomen.

Wil jij ook nog meedoen met de sponsor- en/of kleurwedstrijd, lever dan uiterlijk woensdagavond je tekening en/of envelop in! Donderdag maken we de prijswinnaars bekend.

 

Let op: Tijdens de zwem4daagse is er géén reguliere zwemles! Vrijdag draait alles weer normaal.

 

Waar gaat dit evenement over:

In 2016 zwemmen wij, voor de 32ste keer, van 26 t/m 29 september in zwembad Almere Stad. Je zwemt minimaal 1x10 banen (250m) per avond. Dit doen wij dus 4 avonden achter elkaar. Het is een super gezellige en gezonde bezigheid. Maar boven alles steunen we daarbij ook nog een goed doel. De netto opbrengst gaat dit jaar naar Het Vergeten Kind.

  

Wil jij extra helpen, laat je dan sponsoren! In de envelop die je bij inschrijving krijgt vind je een formulier. Laat dit door je sponsors invullen. Lever de lijst samen met het geld uiterlijk woensdag in om kans te maken op een leuke prijs!

 

Daarnaast hebben we ook een kleur/tekenwedstrijd voor de deelnemers. Je vindt de kleurplaat ook in de envelop. Ook hiervoor geldt uiterlijk woensdagavond inleveren om in aanmerking te komen voor een prijs.

 

 Aan het eind van de week krijgen alle deelnemers een mooie medaille!

 

Voor de wedstrijdzwemmers van de Watervrienden Almere hebben wij weer een eigen blok gereserveerd. Van 20.15 tot 20.45 uur kun je dus 4 avonden (=3 extra!) trainen. Aan het eind van de week heb je dan een goed doel gesteund en ook nog eens medaille verdient!

 

Groetjes,