Trimzwemmen

Beste Watervrienden,

Watervrienden Almere geeft trimzwemmen voor volwassen. Wellicht vraag je je af wat dat trimzwemmen nu eigenlijk inhoudt. Wel wij doen het volgende tijdens onze zwemuren.

We zwemmen zowel in de lengte als in de breedte van het bad. Meestal houden we het bij schoolslag, rug- en borstcrawl, maar de andere zwemslagen worden niet zonder pardon overgeslagen hoor. Het niveau varieert van een aardig tempo tot wedstrijdsnelheid. De sfeer is ontspannen; het effect op je lichaam is beslist merkbaar. Doordat we met ervaren trainers zijn, is er elke week een afwisseling in de oefeningen die we verrichten. De trainers geven ook aanwijzingen over hoe je een slag moet verrichten.

Iedereen zwemt op zijn of haar niveau. Ben je nog niet zo snel of ben je snel moe, dan kun je altijd een baantje overslaan. We gaan er natuurlijk voor om iedereen een uur lekker bezig te houden. Elke maandagavond van 20.00u tot 21.00u kun je dan lekker bezig zijn.

Op het moment dat blijkt dat je als zwemmer meer aan kunt, dan schuif je door naar de volgende baan.

Let op! Dit begeleiden is niet gericht op het behalen van een zwemdiploma! We gaan er namelijk vanuit wanneer je je bij ons aanmeldt, je wel enigszins kunt zwemmen.

Op dit moment kunnen wij nieuwe leden plaatsen. Lijkt het je leuk om mee te doen, neem contact op via het contactformulier, dan hoor je wanneer je mee kunt gaan doen. Je mag altijd eerst een proefles draaien voordat je je inschrijft. 

 

Het trimzwemmen wordt gegeven door diverse trainers.